♥ Nur Fazlina Humayra ♥
alolo suweeetnya..=.='
Sunday, June 17, 2012 • 5:39 PM • 4 comments


بسم الله الرحمن الرحيم



seringkali terpapar di homepage facebook ku gambar-gambar mereka bersama ''pasangan hati''..ya,dengan bangga nya mereka mengupload gambar-gambar tersebut..

setiap kali saya baca komen dibawahnya,antara komen-komennya--> 
soo sweet pic korang...
you are sweet coupling...
romantiknya...!
ololo tomeynya korang...!
seronoknya berdating.... 


tak kurang juga yang tidak habis-habis update status tentang ''ini kisah chenta kami berdua'' kononnya..then, ramai pula lah yang like dan komen memberi sokongan...

oh pehlish laa..

perkara yang sebegitu dikatakan sweet..?

YUP!memang sweet..comey je nengok nye kan?perbuatan tersebut sememangnya romantik dan cuweet kerana Raasulullah sendiri bersikap romantik bersama isteri-isterinya..tapi the main point is,bagi yang belum berkahwin bila snap picture same-same,then upload pula gambar-gambar romantika tu semua utk tontonan umum...itu bukan sweet namanya,tapi seksa nengoknya..

sedarlah...
setiap yang kita lakukan didunia,nikmatnya hanya seketika,tapi azabnya selama-lama..

p/s : setiap status yg kita update, setiap gambar yang kita upload, setiap yang kita komen, setiap yang kita like, semuanya akan menjadi saham buat kita diakhirat kelak..so, fikirlah tiga,empat,lima kali jika nak post sesuatu..berat nanang ni,nak melaksanakan xsemudah menaip,xsemudah berkata..semoga diberi kekuatan iman~


“Semua penulis akan mati, hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagaikan dirimu di akhirat nanti” -Saidina Ali Bin Abi Talib-
-NurFazlinaHumayra-


Aku bukan malaikat. Dia bukan nabi. Kau bukan tuhan. Kita cuma manusia biasa. Cukuplah Allah saja yg tahu niat aku. Tak perlulah kau nak tahu.Aku bkn sesetia Khadijah.Aku bkn setakwa Fatimah.Aku bukan sepintar Aisyah.Aku bukan sehebat Sumayyah.Aku hanyalah pendosa tanpa noktah.
Diary About Link