♥ Nur Fazlina Humayra ♥
~SOALAN DARI SAHABAT KU~
Saturday, April 14, 2012 • 1:23 AM • 0 comments

Assalamualaikum sahabat,,:) sorii lah da lame x update blog.....da habuk da...fuhhhhhh3............pedih mate kene habuk..hihih....ermmm pada hari jumaat 13.04.2012 sahabat yang sangat saya sayangi tanya saya :

dia rapat kat saya pastu dia tanya,,:
Dia: awak mcm mane eh kalau saya pergi dari hidup awak?
Saya: hanya senyum..( dalam hati sebak dgn soalan dia) tp wat cool jer...hihh..:)
Dia: macam maner kalau saya pergi buat selama-lamanya dari hidup awak?
Saya: terkejut+ tak sangka tapi saya tetap senyum...
Dia: macam mana pulakkkkk kalau ssya terus ada disisi awak?suke x?
Saya: tak kowt..pastu sy sengih....:) hihih sje jer uji....

JAWAPAN SAYA UNTUK SOALAN AWAK SAHABAT:

SAYA DA ANGGAP AWAK SAHABAT SAYA,,,,SAYA TAKKAN BAHAGIA KALAU AWAK X DER DALAM HIDUP SAYA SEBAB SAYA SYG AWAK SGT2.......KALAU ORG SURUH BUAT PILIHAN ANTARA KEKASIH ATAU AWAK,,,,SAYA CONFIRM PILIH AWAK,,,YANG KEDUA......SAYA NAK AWAK TAWU,,,AWAK DA JADI SEBAHAGIAN DARI HIDUP SAYA,,,,,KALAU DITAKDIRKAN KITA BERPISAH BUAT SELAMA-LAMANYA BIARLAH SAYA YANG PERGI DULU.....DAN UNTUK PENGETAHUAN AWAK,,,,SEYESLY SAYA RASE NAK NANGIS BILA AWAK TANYA SOALAN MCM 2..........SEBAB TU LAH SAYA X JAWAB SOALAN AWAK TADI,,,SEBAB SAYA TAKUT SAYA NANGIS KAT SITU JUGAK,,,,,,,,APA2 PUN....SAYA TAHU SAYA BUKAN LAH SEORANG SAHABAT YANG BAIK UNTUK AWAK,,,,MAAFKAN SEGALA SALAH DAN SILAP SAYA KAT AWAK SELAMA NIE......SAYA SYG AWAK SAHABAT,,,SYG SANGAT2,....! UHIBBUKI FILLAH...<3  SAYA BAHAGIA DAPAT SEORANG SAHABAT YANG PENYABAR,BAIKK DAN KEPALA TING TONG MACAM SAYA JUGAK...HIHIH.......YAYA!!!!!!!!! BOBOYYYYY NAK NANGIS,,,,! ISH JAHAT,,,!


“Semua penulis akan mati, hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagaikan dirimu di akhirat nanti” -Saidina Ali Bin Abi Talib-
-NurFazlinaHumayra-


Aku bukan malaikat. Dia bukan nabi. Kau bukan tuhan. Kita cuma manusia biasa. Cukuplah Allah saja yg tahu niat aku. Tak perlulah kau nak tahu.Aku bkn sesetia Khadijah.Aku bkn setakwa Fatimah.Aku bukan sepintar Aisyah.Aku bukan sehebat Sumayyah.Aku hanyalah pendosa tanpa noktah.
Diary About Link